Despre noi

In urma cu mai bine de doi ani am descoperit un nou stil de dans de care ne-am indragostit iremediabil. Miscarile fluide si armonia dintre cei doi parteneri ne-au determinat sa aprofundam fenomenul. Printre primele persoane care ne-au indrumat pasii se numara Marc Brewer, Renata Recanha si William Teixeira, instructori de talie mondiala, considerati de multi ca intemeietori si promotir ai acestui stil peste tot in lume. A urmat dorinta de a impartasi la randul nostru informatiile, energia pozitiva si pasiunea trasmise de acesti instructori si, mai ales, oameni minunati. Astefel a luat nastere Zouk Emotion Bucharest.

In acest momant ne putem mandri cu o trupa capabila sa sustina show-uri pe toate scenele festivalurilor de afro-latino din tara. Suntem onorati sa afirmam ca am ajuns sa ii consideram pe toti cursantii nostri ca o a doua familie, impartasind momente amuzante si clipe de bucurie cat si multa munca in cadrul orelor de antrenament, sacrificii in numele pasiunii pentru zouk si, de ce nu, chiar si momente mai tensionate, ca in orice mare familie.

Odata cu trecerea timpului ne dorim sa devenim mai buni, sa ne dezvoltam abilitatile de dansatosi si de antrenori. Astfel am inceput sa participam la din ce in ce mai multe festivaluri si congrese internationale, dintre care merita amintite:

– Rio Zouk and Samba Weekend – Viena 2015

– Mega Zouk and Samba Weekend – Viena 2015

– 2nd Zouk Fever Budapest Festival –  Budapesta 2016

– Brazilian Zouk Immersion Course by Freddy & Andressa – Helsinki 2016

– Zouk Time! Dance Holyday – Croatia 2016

– Zouk Time! Brazilian Zouk Festival – Brno, Cehia 2016